Dragonfly Trimmu sailing logbook

Sailing with Dragonfly 800 type trimaran. Photos about sailing trips, maintaining and modifying the boat. Opinions about multihull sailing, dighny sailing and travelling in the nature. Notes about different kind of settings and controls of boat.

torstai 15. toukokuuta 2008

Ensimmäinen päivä /First day

25.7.2007 Tiistai (1)

Tultiin maanantaina klo 21.30 Rostockiin, missä Martin Stecher odotti meitä volkkaripikkubussillaan. Hän kyyditsi meidät samana iltana veneelle, missä me yövyimme maanantain ja tiistain välisen yön.

Martinilla oli tullessamme valmiina Saksan verotoimiston kirjoittama VAT todistus!, joten siitä ei tarvinnut enää huolehtia.

Tiistai aamulla nautimme aamupalan Martinin autossa, jonka jälkeen lähdimme koepurjehdukselle. Avasimme ponttoonit, nostimme purjeet ja reivasimme kokeeksi. Kun kaikki toimi ok niin lähdimme Lyypekkiin pankkiasioille.

Pankissa kirjoitimme kauppasopimuksen, luovutin shekin allekirjoitettuani sen ja sain veneen avaimet ja omistusoikeuden.

Palasimme veneelle ja nostimme Suomen lipun salkoon. (Martinin käytyä pikkuasioilla kerroimme hänelle, että olimme laskeneet Saksan lipun miehistö kannella asennossa seisoen ja Deutsland uber allesia laulaen. Martin kertoi, että silloin meillä olisi paljon kaljupäisiä ystäviä, nimittäin Saksan kansallislaulu ei enää ole edellä mainittu.- Tahatonta huumoria riitti.)

Syömässä käytyämme Martin lähti kotiinsa ja jäimme Timon kanssa kahdestaan veneelle.

Ilta on kulunut erilaisia valmisteluja tehdessä. Huomenna tuulet taitavat olla liian navakoita, mutta varmaan torstaina pääsemme starttaamaan Mohnia kohti.

25.7.2007 Tuesday

We came to Rostock, the selleri Martin Stecher brought us to Neustadt. We made a little test sail and went to bank, where we made official papers. Tomorrow the winds are too heavy, so we have to wait before we can start our trip to Mohn.

Ei kommentteja: