Dragonfly Trimmu sailing logbook

Sailing with Dragonfly 800 type trimaran. Photos about sailing trips, maintaining and modifying the boat. Opinions about multihull sailing, dighny sailing and travelling in the nature. Notes about different kind of settings and controls of boat.

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kylmää /Cold

Kylmää /Cold
Kävin viikko sitten talvisäilytysalueella tsekkaamassa, että pressu ei ollut vielä lentänyt mäkeen. Silloin tuuli 14 m/s. Illalla oli pimeää, vain telakka-alueen voimakkaat valot.

I went last week to the dockyard to check, that the cover has not flown away. The wind was 14 m/s. It was dark, only lights were the powerful lights of dockyard.

4 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Heh ei näy kuin tyhjät pukkit, oliko peite pysynyt ;)

Pekka Aalto kirjoitti...

Siellä se läpätti niinkuin lepakko, vielä tallessa.

Seppo Salminen kirjoitti...

Minusta tuntuu, että juuri venetelakat ovat kylmimpiä ja tuulisimpia paikkoja mitä on, ainakin talvella.

Minä säilytän venettä ilman pressua ja masto ylhäällä. Lunta pitää käydä luomassa ja varmistaa tuuletus, mutta se ei ole kovin suuri homma.

On todella vaivatonta kun pitää 'jatkuvasti' olla nostamassa ja laskemassa venettä. Onhan pressu tietenkin parempi vaihtoehto, mutta en ole huomannut mitään ongelmaa. Kevyt pesu keväällä, ja vene on valmis vesille.

Pekka Aalto kirjoitti...

Joo. Ei se minunkaan mielestä ole välttämätön se pressu. Minulla oli H-vene monta vuotta ilman pressua. Tässä sitä pressua olen pitänyt, eipä se lumikuorma pääse kasvamaan turhan suureksi.